Selamat datang ke laman rasmi Bandung-Trips.com

Selamat datang ke laman rasmi www.Bandung-Trips.com. Bandung-Trip merupakan jururunding pakej lawatan Bandung, Bandung-Jakarta, dan Sewa Kereta.

Bandung merupakan destinasi utama kedua di Indonesia, selepas Bali. Kerana Bandung mempunyai pelbagai tempat pelancongan alam semula jadi yang cantik dan berhawa sejuk. Sehingga Bandung menjadi begitu menarik untuk diterokai.

Bandung juga sangat terkenal dengan syurga membeli belah dan kuliner. Kerana Bandung, merupakan antara pusat kilang textile terbesar di kawasan Asia. Selain pelancong tempatan dari pelbagai negri yang ada di Indonesia. Bandung juga ramai dikunjungi oleh pelancong dari luar negara. Seperti Malaysia, Singapore, Brunei Darussalam, Arab, dan masih banyak lagi. Di Pasar Baru, Anda boleh mendapatkan produk kain ela, kain lace, kain batik, kain sulam, langsir, baju kebaya, telekung dan pelbagai macam lagi dengan harganya berganda-ganda murahnya berbanding dengan di Malaysia. Bagi peminat barangan kulit asli, anda boleh mendapatkannya di Garut dan Jalan Cibadayut dengan harga yang berpatutan. Anda juga bole datang terus ke rumah kilang kain sulam terbaik dan model terbaru dengan harga sangat murah

Melalui khidmat agensi pelancongan Bandung-Trip, Anda boleh menikmati layanan terbaik dengan harga dan pakej yang ditawarkan juga amat menarik.

Lawatan Bandung 6h5m Cik Nathasya dari Terengganu
Lawatan Bandung 6h5m Cik Nathasya Nadjwa, kak Che Ta Haron, dan keluarga bang Muhammad Syahril Ibrahim dari Terengganu, Kumpulan cik Nathasya nie tiba di Bandung petang hari. jadi tak banyak aktiviti bole buat. Lepas turun Bandung airport, terus dinner kt dapur sangkuriang, check in hotel, dan rehat. Hari ke dua, melawati taman hobbit farm house, taman kuda de ranch, floating market, dan rumah kilang kain sulam. Hari berikutnya, shopping kt pasar baru dan melawati pusat pertunjukan kebudayaan sunda saung angklung Udjo, dan malamnya dinner di atas bukit the Stone dg live band. Hari ke empat, melawati Trans Studio Bandung dan shopping barangan jenama kt rumah mode. Hari ke lima, petik sendiri strawberry kt ladang, makan tengahari di atas kolam, dan shopping di toko tiga. Hari ke enam, siap sarapan terus bandung airport utk penerbangan pulang Malaysia..

Subscribe to receive free email updates:

1 Response to "Lawatan Bandung 6h5m Cik Nathasya dari Terengganu"

  1. These touring spots are amazing in Indonesia and I think tourist would also be going crazy to visit these beautiful places someday.
    compare airport parking

    BalasPadam