Selamat datang ke laman rasmi Bandung-Trips.com

Selamat datang ke laman rasmi www.Bandung-Trips.com. Bandung-Trip merupakan jururunding pakej lawatan Bandung, Bandung-Jakarta, dan Sewa Kereta.

Bandung merupakan destinasi utama kedua di Indonesia, selepas Bali. Kerana Bandung mempunyai pelbagai tempat pelancongan alam semula jadi yang cantik dan berhawa sejuk. Sehingga Bandung menjadi begitu menarik untuk diterokai.

Bandung juga sangat terkenal dengan syurga membeli belah dan kuliner. Kerana Bandung, merupakan antara pusat kilang textile terbesar di kawasan Asia. Selain pelancong tempatan dari pelbagai negri yang ada di Indonesia. Bandung juga ramai dikunjungi oleh pelancong dari luar negara. Seperti Malaysia, Singapore, Brunei Darussalam, Arab, dan masih banyak lagi. Di Pasar Baru, Anda boleh mendapatkan produk kain ela, kain lace, kain batik, kain sulam, langsir, baju kebaya, telekung dan pelbagai macam lagi dengan harganya berganda-ganda murahnya berbanding dengan di Malaysia. Bagi peminat barangan kulit asli, anda boleh mendapatkannya di Garut dan Jalan Cibadayut dengan harga yang berpatutan. Anda juga bole datang terus ke rumah kilang kain sulam terbaik dan model terbaru dengan harga sangat murah

Melalui khidmat agensi pelancongan Bandung-Trip, Anda boleh menikmati layanan terbaik dengan harga dan pakej yang ditawarkan juga amat menarik.

Pakej Percutian ke Bandung Indonesia

pakej percutian ke bandung indonesia

pakej percutian ke bandung indonesia

Pakej Percutian ke Bandung Indonesia

Bandung merupakan antara tempat pelancongan yang kerap menjadi destinasi persiaran di Indonesia. baik pelancong tempatan, ataupun dari luar negara. memang sangat menyenangkan untuk dijadikan destinasi pelancongan. Para pelancong dari luar negara boleh memilih perkhidmatan pakej percutian ke bandung indonesia.

Bercuti di bandung selain banyak pilihan destinasi pelancongan alam seperti kawah putih, tangkuban perahu, terdapat juga banyak destinasi pelancongan kuliner. Salah satu wisata kuliner yang popular adalah floating market. Di sana anda boleh menikmati suasana makan bersama keluarga di atas tasik dengan udara sejuk dan pemandangan yang indah.

Salah satu tempat pelancongan yang paling popular di bandung adalah kawah putih. Anda boleh menikmati indahnya pemandangan di sekitar kawah dan pemandangan kawah yang airnya berubah-ubah warna dengan sendirinya.

Anda juga boleh menikmati pelancong ke tangkuban perahu yang merupakan sebuah gunung dengan kawah yang boleh dikunjungi menggunakan kenderaan. Tempat pelancongan ini disebut tangkuban perahu kerana bentuk gunungnya yang menyerupai sebuah perahu yang terbalik.

Masih banyak lagi tempat menarik yang boleh anda kunjungi selama anda berada di bandung. Bandung terkenal dengan kota yang indah pemandangannya dan sejuk kerana termasuk dataran tinggi.

Pakej percutian ke bandung merupakan pakej bercuti yang disediakan oleh pihak travel yang sudah berpengalaman dalam memberikan perkhidmatan perjalanan pelancongan. Pakej yang ditawarkan pun sangat menarik, mulai dari kereta hingga hotel.

Bandung Trip merupakan salah satu pembekal pakej percutian yang sudah berpengalaman dalam memberikan perkhidmatan yang prima kepada para pelancong dari pelbagai negara antaranya malaysia, singapura, dan Brunei. Bandung Trip juga menyediakan pemandu profesional dan mesra yang akan memandu perjalanan anda semasa berada di bandung.

Bandung Trip merupakan salah satu agen yang menganjurkan pakej percutian ke bandung. Dengan pengalaman yang dimiliki sejak 2012, menjadikan kami sebagai penyenggara pakej trip ke bandung dipercayai.

Bandung Trip merupakan jururunding pakej lawatan Bandung, Bandung-Jakarta, dan Sewa Kereta.

Office: Jl. Terusan Perintis No.13 Bandung 40151 West Java - Indonesia
Tel / Whatsapp: +6282214294532
E-mel: info@bandung-trip.com

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Pakej Percutian ke Bandung Indonesia"

Catat Ulasan