Selamat datang ke laman rasmi Bandung-Trips.com

Selamat datang ke laman rasmi www.Bandung-Trips.com. Bandung-Trip merupakan jururunding pakej lawatan Bandung, Bandung-Jakarta, dan Sewa Kereta.

Bandung merupakan destinasi utama kedua di Indonesia, selepas Bali. Kerana Bandung mempunyai pelbagai tempat pelancongan alam semula jadi yang cantik dan berhawa sejuk. Sehingga Bandung menjadi begitu menarik untuk diterokai.

Bandung juga sangat terkenal dengan syurga membeli belah dan kuliner. Kerana Bandung, merupakan antara pusat kilang textile terbesar di kawasan Asia. Selain pelancong tempatan dari pelbagai negri yang ada di Indonesia. Bandung juga ramai dikunjungi oleh pelancong dari luar negara. Seperti Malaysia, Singapore, Brunei Darussalam, Arab, dan masih banyak lagi. Di Pasar Baru, Anda boleh mendapatkan produk kain ela, kain lace, kain batik, kain sulam, langsir, baju kebaya, telekung dan pelbagai macam lagi dengan harganya berganda-ganda murahnya berbanding dengan di Malaysia. Bagi peminat barangan kulit asli, anda boleh mendapatkannya di Garut dan Jalan Cibadayut dengan harga yang berpatutan. Anda juga bole datang terus ke rumah kilang kain sulam terbaik dan model terbaru dengan harga sangat murah

Melalui khidmat agensi pelancongan Bandung-Trip, Anda boleh menikmati layanan terbaik dengan harga dan pakej yang ditawarkan juga amat menarik.

Kilang Kain Sulam Cihideung

Kilang kain sulam Cihideung merupakan Rumah kilang yang menyediakan  pelbagai jenis kain sulam, murah, cantik, berkuality, dan desain terbaru

Rumah kilang kain ni berhampiran dengan floating market dan taman bunga Cihideung, Jadi kalau anda pegi Tangkuban Perahu atau Floating market, dalam perjalanan balik Bandung anda bole singgah kat rumah kilang kain nie.

Kain sulam Cihideung ni sangat banyak jenisnya. Dan design nya pun terbaru dan up to date. Pasal harga inshaalah berpatutan.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Kilang Kain Sulam Cihideung"

Catat Ulasan