Selamat datang ke laman rasmi Bandung-Trips.com

Selamat datang ke laman rasmi www.Bandung-Trips.com. Bandung-Trip merupakan jururunding pakej lawatan Bandung, Bandung-Jakarta, dan Sewa Kereta.

Bandung merupakan destinasi utama kedua di Indonesia, selepas Bali. Kerana Bandung mempunyai pelbagai tempat pelancongan alam semula jadi yang cantik dan berhawa sejuk. Sehingga Bandung menjadi begitu menarik untuk diterokai.

Bandung juga sangat terkenal dengan syurga membeli belah dan kuliner. Kerana Bandung, merupakan antara pusat kilang textile terbesar di kawasan Asia. Selain pelancong tempatan dari pelbagai negri yang ada di Indonesia. Bandung juga ramai dikunjungi oleh pelancong dari luar negara. Seperti Malaysia, Singapore, Brunei Darussalam, Arab, dan masih banyak lagi. Di Pasar Baru, Anda boleh mendapatkan produk kain ela, kain lace, kain batik, kain sulam, langsir, baju kebaya, telekung dan pelbagai macam lagi dengan harganya berganda-ganda murahnya berbanding dengan di Malaysia. Bagi peminat barangan kulit asli, anda boleh mendapatkannya di Garut dan Jalan Cibadayut dengan harga yang berpatutan. Anda juga bole datang terus ke rumah kilang kain sulam terbaik dan model terbaru dengan harga sangat murah

Melalui khidmat agensi pelancongan Bandung-Trip, Anda boleh menikmati layanan terbaik dengan harga dan pakej yang ditawarkan juga amat menarik.

D'fashion (Pusat Kain Ela)

Anda perlukan kain yang murah dan berkualiti antarabangsa untuk membuat baju melayu, baju perkahwinan, baju majlis atau baju santai ..? D'fashion Textile & Tailor Bandung hadir untuk memanjakan anda.

D'fashion Textile & Tailor kini menyediakan konsep baru yang lagi selesa untuk para pelanggannya, iaitu kedai tekstil terbesar, termewah, yang lengkap, dan paling murah di bandar Bandung. Sekarang pelanggan boleh lagi selesa untuk memilih kain yang sesuai, tanpa perlu berhimpit-himpitan. Anda akan disambut dengan mesra oleh para pelayan kedai. Para pelanggan pun tak hanya datang dari Bandung sahaja, tetapi dari luar negara pun banyak berdatangan.

D'fashion Textile & Tailor terdiri dari 5 tingkat. Dan menyediakan kain yang tidak perlu diragukan lagi kualitinya. Pelbagai macam material textile lengkap ada di sini baik kain tempatan ataupun import seperti dari Korea, Italy, Perancis, hingga Thailand. Anda akan menjumpai pelbagai macam jenis material di setiap tingkatnya.

Selain itu D'fashion Textile & Tailor dilengkapi dengan kemudahan ruang rehat yang selesa. seperti sofa, TV, tandas serta tempat sembahyang untuk tetamu.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "D'fashion (Pusat Kain Ela) "

Catat Ulasan