Selamat datang ke laman rasmi Bandung-Trips.com

Selamat datang ke laman rasmi www.Bandung-Trips.com. Bandung-Trip merupakan jururunding pakej lawatan Bandung, Bandung-Jakarta, dan Sewa Kereta.

Bandung merupakan destinasi utama kedua di Indonesia, selepas Bali. Kerana Bandung mempunyai pelbagai tempat pelancongan alam semula jadi yang cantik dan berhawa sejuk. Sehingga Bandung menjadi begitu menarik untuk diterokai.

Bandung juga sangat terkenal dengan syurga membeli belah dan kuliner. Kerana Bandung, merupakan antara pusat kilang textile terbesar di kawasan Asia. Selain pelancong tempatan dari pelbagai negri yang ada di Indonesia. Bandung juga ramai dikunjungi oleh pelancong dari luar negara. Seperti Malaysia, Singapore, Brunei Darussalam, Arab, dan masih banyak lagi. Di Pasar Baru, Anda boleh mendapatkan produk kain ela, kain lace, kain batik, kain sulam, langsir, baju kebaya, telekung dan pelbagai macam lagi dengan harganya berganda-ganda murahnya berbanding dengan di Malaysia. Bagi peminat barangan kulit asli, anda boleh mendapatkannya di Garut dan Jalan Cibadayut dengan harga yang berpatutan. Anda juga bole datang terus ke rumah kilang kain sulam terbaik dan model terbaru dengan harga sangat murah

Melalui khidmat agensi pelancongan Bandung-Trip, Anda boleh menikmati layanan terbaik dengan harga dan pakej yang ditawarkan juga amat menarik.

Rumah Mode Bandung

Bandung merupakan kota fesyen Indonesia, di sini banyak sekali Factory outlet yang menyediakan fesyen baru dan terkini. Bermula dari kelas dunia yang kerap dipakai artis-artis Hollywood, hingga fesyen yang trend dipakai artis-artis dalam negara. Bandung memang tak pernah ketinggalan zaman.

Rumah Mode merupakan salah satu Factory outlet yang direka secara khas dengan memaparkan suasana membeli-belah yang selesa, asri dan homy. Rumah mode tak seperti shopping mall, tapi nampak seperti rumah biasa dengan perhiasan taman di depannya yang luas.

Factory outlet ini menyediakan pelbagai jenis fesyen atau pakaian yang temgah terkini. Selain pakaian, beg, kasut, dan pelbagai kelengkapan lain, juga dilengkapi dengan kefe untuk berehat dengan keluarga, sahabat mahupun rakan selepas berbelanja.

Pasal harga x yah risau. Dijamin tak ada perbezaan harga yang ketara dengan tempat lain. Paling ada beberapa item saja yang harganya lagi mahal sikit itupun dengan kualiti yang terbaik.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Rumah Mode Bandung"

Catat Ulasan