Selamat datang ke laman rasmi Bandung-Trips.com

Selamat datang ke laman rasmi www.Bandung-Trips.com. Bandung-Trip merupakan jururunding pakej lawatan Bandung, Bandung-Jakarta, dan Sewa Kereta.

Bandung merupakan destinasi utama kedua di Indonesia, selepas Bali. Kerana Bandung mempunyai pelbagai tempat pelancongan alam semula jadi yang cantik dan berhawa sejuk. Sehingga Bandung menjadi begitu menarik untuk diterokai.

Bandung juga sangat terkenal dengan syurga membeli belah dan kuliner. Kerana Bandung, merupakan antara pusat kilang textile terbesar di kawasan Asia. Selain pelancong tempatan dari pelbagai negri yang ada di Indonesia. Bandung juga ramai dikunjungi oleh pelancong dari luar negara. Seperti Malaysia, Singapore, Brunei Darussalam, Arab, dan masih banyak lagi. Di Pasar Baru, Anda boleh mendapatkan produk kain ela, kain lace, kain batik, kain sulam, langsir, baju kebaya, telekung dan pelbagai macam lagi dengan harganya berganda-ganda murahnya berbanding dengan di Malaysia. Bagi peminat barangan kulit asli, anda boleh mendapatkannya di Garut dan Jalan Cibadayut dengan harga yang berpatutan. Anda juga bole datang terus ke rumah kilang kain sulam terbaik dan model terbaru dengan harga sangat murah

Melalui khidmat agensi pelancongan Bandung-Trip, Anda boleh menikmati layanan terbaik dengan harga dan pakej yang ditawarkan juga amat menarik.

Kilang Kain Sulam Kopo

Memang, Bandung merupakan destinasi utama bagi peminat shopping kain. Kilang kain Kopo merupakan gudang atau outlet daripada kilang kain sulam. Di sini anda bole mendapatkan kain sulam, kain batik, kain pelekat, telekung, songkok dan masih banyak lagi.

Kain sulam kat sini sangat murah, bahkan lagi murah berbanding pasar baru. Anda bole membeli kain sulam runcit pada harga borong. Baik untuk bisnes ataupun untuk pakai sendiri.

Jika anda pegi Bandung, jangan lupa datang ke kilang kain kopo. Inshaallah tak kan menyesal

Subscribe to receive free email updates:

1 Response to "Kilang Kain Sulam Kopo"

 1. Feel Unforgettable Journey with us PANCA WISATA TRAVEL AND TOUR agency pelancongan Resmi dan berlisence

  bagi siapa siapa yang nak ke Jakarta , Bandung, Jogjakarta and all destination at Indonesia silah hubungi kami

  PANCA WISATA TRAVEL
  Jalan Alaydrus No.27 F Jakarta Pusat (Head Office)
  PHN+6221-6328825,6334666,63868437
  FAX+6221-63867001
  E-mail : pancawisata@yahoo.com / pjltur@indo.net.id

  BalasPadam