Selamat datang ke laman rasmi Bandung-Trips.com

Selamat datang ke laman rasmi www.Bandung-Trips.com. Bandung-Trip merupakan jururunding pakej lawatan Bandung, Bandung-Jakarta, dan Sewa Kereta.

Bandung merupakan destinasi utama kedua di Indonesia, selepas Bali. Kerana Bandung mempunyai pelbagai tempat pelancongan alam semula jadi yang cantik dan berhawa sejuk. Sehingga Bandung menjadi begitu menarik untuk diterokai.

Bandung juga sangat terkenal dengan syurga membeli belah dan kuliner. Kerana Bandung, merupakan antara pusat kilang textile terbesar di kawasan Asia. Selain pelancong tempatan dari pelbagai negri yang ada di Indonesia. Bandung juga ramai dikunjungi oleh pelancong dari luar negara. Seperti Malaysia, Singapore, Brunei Darussalam, Arab, dan masih banyak lagi. Di Pasar Baru, Anda boleh mendapatkan produk kain ela, kain lace, kain batik, kain sulam, langsir, baju kebaya, telekung dan pelbagai macam lagi dengan harganya berganda-ganda murahnya berbanding dengan di Malaysia. Bagi peminat barangan kulit asli, anda boleh mendapatkannya di Garut dan Jalan Cibadayut dengan harga yang berpatutan. Anda juga bole datang terus ke rumah kilang kain sulam terbaik dan model terbaru dengan harga sangat murah

Melalui khidmat agensi pelancongan Bandung-Trip, Anda boleh menikmati layanan terbaik dengan harga dan pakej yang ditawarkan juga amat menarik.

Kilang Kain Sulam Andir

Sama dengan Kilang Kain Kopo, Kilang kain Andir ni juga merupakan gudang yang menyediakan  banyak jenis kain sulam, kain batik, kain pelekat, songkok, key chain, souvenir dan masih banyak lagi.

Gudang kain ni ada dalam kawasan Bandar Bandung, dan kilangnya ada di luar Bandar. Sebab kilang x bole ada dalam kawasan Bandar. Tapi tokey nya sama.

Kain sulam kat Andir ni lagi banyak jenisnya. Dan materialnya pun banyak jenisnya, bermula dari middle  kualiti  sampai high kualiti. Ada cotton, satin, prada dan masih banyak lagi. Harga yang ditawarkan kat sini sama dengan harga pasar baru, tapi jenis sulamnya baru dan jenis materialnya sangat banyak. Dan tempatnya lagi selesa untuk memilih kain yang sesuai.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Kilang Kain Sulam Andir"

Catat Ulasan