Selamat datang ke laman rasmi Bandung-Trips.com

Selamat datang ke laman rasmi www.Bandung-Trips.com. Bandung-Trip merupakan jururunding pakej lawatan Bandung, Bandung-Jakarta, dan Sewa Kereta.

Bandung merupakan destinasi utama kedua di Indonesia, selepas Bali. Kerana Bandung mempunyai pelbagai tempat pelancongan alam semula jadi yang cantik dan berhawa sejuk. Sehingga Bandung menjadi begitu menarik untuk diterokai.

Bandung juga sangat terkenal dengan syurga membeli belah dan kuliner. Kerana Bandung, merupakan antara pusat kilang textile terbesar di kawasan Asia. Selain pelancong tempatan dari pelbagai negri yang ada di Indonesia. Bandung juga ramai dikunjungi oleh pelancong dari luar negara. Seperti Malaysia, Singapore, Brunei Darussalam, Arab, dan masih banyak lagi. Di Pasar Baru, Anda boleh mendapatkan produk kain ela, kain lace, kain batik, kain sulam, langsir, baju kebaya, telekung dan pelbagai macam lagi dengan harganya berganda-ganda murahnya berbanding dengan di Malaysia. Bagi peminat barangan kulit asli, anda boleh mendapatkannya di Garut dan Jalan Cibadayut dengan harga yang berpatutan. Anda juga bole datang terus ke rumah kilang kain sulam terbaik dan model terbaru dengan harga sangat murah

Melalui khidmat agensi pelancongan Bandung-Trip, Anda boleh menikmati layanan terbaik dengan harga dan pakej yang ditawarkan juga amat menarik.

Heritage Bandung

Jalan Riau adalah salah satu pusat Factory outlet yang terkenal di bandar Bandung. Di sini banyak sekali factory outlet yang menjual fesyen murah dengan kualiti yang bagus. Ada Heritage, The Summit, The secret, Terminal tas dan masih banyak lagi.

Heritage merupakan salah satu Factory outlet terbesar di bandar Bandung yang menyediakan pelbagai Branded fesyen, dengan harga yang relative murah.

FO ini bangunannya bergaya arkitek peninggalan Belanda, dan dilengkapi dengan pelbagai kemudahan untuk memanjakan pelanggannya. Mulai dari food court, surau, tandas dan tempat berehat para pelanggan setelah penat membeli-belah.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Heritage Bandung"

Catat Ulasan