Selamat datang ke laman rasmi Bandung-Trips.com

Selamat datang ke laman rasmi www.Bandung-Trips.com. Bandung-Trip merupakan jururunding pakej lawatan Bandung, Bandung-Jakarta, dan Sewa Kereta.

Bandung merupakan destinasi utama kedua di Indonesia, selepas Bali. Kerana Bandung mempunyai pelbagai tempat pelancongan alam semula jadi yang cantik dan berhawa sejuk. Sehingga Bandung menjadi begitu menarik untuk diterokai.

Bandung juga sangat terkenal dengan syurga membeli belah dan kuliner. Kerana Bandung, merupakan antara pusat kilang textile terbesar di kawasan Asia. Selain pelancong tempatan dari pelbagai negri yang ada di Indonesia. Bandung juga ramai dikunjungi oleh pelancong dari luar negara. Seperti Malaysia, Singapore, Brunei Darussalam, Arab, dan masih banyak lagi. Di Pasar Baru, Anda boleh mendapatkan produk kain ela, kain lace, kain batik, kain sulam, langsir, baju kebaya, telekung dan pelbagai macam lagi dengan harganya berganda-ganda murahnya berbanding dengan di Malaysia. Bagi peminat barangan kulit asli, anda boleh mendapatkannya di Garut dan Jalan Cibadayut dengan harga yang berpatutan. Anda juga bole datang terus ke rumah kilang kain sulam terbaik dan model terbaru dengan harga sangat murah

Melalui khidmat agensi pelancongan Bandung-Trip, Anda boleh menikmati layanan terbaik dengan harga dan pakej yang ditawarkan juga amat menarik.

De Ranch Lembang Bandung

De Ranch Lembang merupakan tempat bermain yang menyeronokkan bagi keluarga. De Ranch sangat ramai dilawati pelancong tempatan dan asing, terutamanya pada hujung minggu. sehingga tidak hairanlah jika anda melihat pelancong masuk beratur. Namun walaupun ramai, tak payah risau. Sebab de Ranch mempunyai wilayahnya yang sangat luas.

De Ranch menyediakan suasana yang berbeza dari tempat pelancongan lain pada umumnya, De Ranch menyediakan suasana ladang kuda ala koboi Amerika yang sukar ditemui di tempat lain. Dengan hawa yang sejuk, tanah yang hijau dan luas, pelbagai permainan menyeronokkan, makanan sedap, dan kemudahan lengkap De Ranch sangat sesuai untuk pelancong keluarga, terutama yang mempunyai budak kecil.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "De Ranch Lembang Bandung"

Catat Ulasan