Selamat datang ke laman rasmi Bandung-Trips.com

Selamat datang ke laman rasmi www.Bandung-Trips.com. Bandung-Trip merupakan jururunding pakej lawatan Bandung, Bandung-Jakarta, dan Sewa Kereta.

Bandung merupakan destinasi utama kedua di Indonesia, selepas Bali. Kerana Bandung mempunyai pelbagai tempat pelancongan alam semula jadi yang cantik dan berhawa sejuk. Sehingga Bandung menjadi begitu menarik untuk diterokai.

Bandung juga sangat terkenal dengan syurga membeli belah dan kuliner. Kerana Bandung, merupakan antara pusat kilang textile terbesar di kawasan Asia. Selain pelancong tempatan dari pelbagai negri yang ada di Indonesia. Bandung juga ramai dikunjungi oleh pelancong dari luar negara. Seperti Malaysia, Singapore, Brunei Darussalam, Arab, dan masih banyak lagi. Di Pasar Baru, Anda boleh mendapatkan produk kain ela, kain lace, kain batik, kain sulam, langsir, baju kebaya, telekung dan pelbagai macam lagi dengan harganya berganda-ganda murahnya berbanding dengan di Malaysia. Bagi peminat barangan kulit asli, anda boleh mendapatkannya di Garut dan Jalan Cibadayut dengan harga yang berpatutan. Anda juga bole datang terus ke rumah kilang kain sulam terbaik dan model terbaru dengan harga sangat murah

Melalui khidmat agensi pelancongan Bandung-Trip, Anda boleh menikmati layanan terbaik dengan harga dan pakej yang ditawarkan juga amat menarik.

Pasar Baru (Pusat Membeli Belah)

Bandung terkenal sebagai kota fesyen dan kiblat fesyen muslim dunia. Pasarbaru Trade Center merupakan salah satu destinasi pelancongan belanja fesyen dan syurga membeli belah bagi para pelancong yang berkunjung ke bandar ini. Pasarbaru Trade Center hadir untuk memanjakan anda yang mahu membeli-belah, selain kemudahan, komoditi sandang yang tersedia juga sangat lengkap dan murah, bermula dari fesyen muslim, fesyen kasual, fesyen majlis, jeans, kasut, beg, Tekstil, kosmetik, aksesories, batik, Kelengkapan baby, Kelengkapan Haji, bed cover dan masih banyak lagi. Selain keperluan pakaian, pasar baru juga menyediakan oleh-oleh atau cendera hati makanan khas Jawa barat seperti dodol, wajit, rengginang, tempe rangup, oncom rangup, peuyeum, pisang salai dan masih banyak lagi.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Pasar Baru (Pusat Membeli Belah)"

Catat Ulasan